Aktuelt.

 • Vi gratulerer Gullmannen med nye lokaler i hjertet av Tønsberg

  Nyheter

  Vi er begeistret over å ha vært en del av Gullmannens reise til deres nye lokaler i hjertet av Tønsberg! Les mer om hvordan vårt bidrag til profilering og unike fasadeskilt, vindusdekor og foliering har bidratt til å skape et tiltalende uttrykk for butikken.

 • Vi søker erfaren produksjonsansvarlig / montør

  Ledig stilling/Nyheter

  Vi er i vekst og søker engasjert og løsningsorientert produksjonsansvarlig/montør til Ide Systemer AS. Kort oppsummert er du en ansvarsfull og selvgående person med interesse for foliering, printing og produksjon. Samtidig er du ute hos kunder og monterer produkter, både på egenhånd og sammen med andre.

 • Å Energi oppdaterer sin bilpark

  Nyheter

  I høst fikk vi en fantastisk mulighet til å omprofilere hele bilparken til Å Energi her i området. Med totalt 32 biler, inkludert varebiler og pickuper som Mercedes Vito, Ford Ranger og VW Caddy, har vi gitt dem en ny og spennende profil.

 • Vi fornyer vår visuelle identitet

  Nyheter

  Ide Systemer ønsker å tilpasse seg og være i forkant av utviklingen, noe som gjenspeiles i vår nyoppdaterte profil. Med ny visuell identitet og oppdatert logo har vi fått et tydeligere utrykk og vil være mer synlige og aktive.

 • 5 tips for effektiv bilreklame

  Tips

  Bilreklame representerer en av de mest direkte og effektive metodene for markedsføring. Det gir deg en unik mulighet til å treffe folk mens de er på farten. For å optimalisere effekten av din bilreklame, er det viktig å vurdere fem avgjørende faktorer.

 • Vaskeanvisning bildekor

  Tips

  Korrekt rengjøring og vedlikehold av din bil etter foliering bidrar til å forlenge holdbarheten på folien. Det er derfor viktig at denne vaskeanvisningen følges nøye.

 • Foliegaranti for bildekor

  Tips

  Ide Systemer AS bestreber alltid å finne de mest optimale produktene som både tilfredsstiller kvaliteten og prisbildet som er ønskelig. Vi har mange dyktige foliemontører som står klare til å realisere dine prosjekter.