Design & branding.

Blir du lagt merke til?

Bedrifter som betaler for godt design har større sjanse for å øke omsetningen sin, nettopp fordi de blir lagt merke til. En gjenkjennelig og godt integrert visuell profil, som tas opp i alle ledd, viser profesjonalitet og en sterk merkevare.

Selve designet er din identitet, ditt visittkort, og ditt utstillingsvindu.

Bli lagt merke til

Fra idé til ferdig profil

Å skape en identitet for din bedrift eller ditt produkt er ikke bare farger, logo og bilder. Din identitet skal representere essensen av din bedrift, og hva du står for. Strategi og design støtter opp under hverandre. Et sammenhengende design i alle ledd skaper tillit og gjør deg gjenkjennbar.

Vår visjon er å skape et uttrykk som gjør deg synlig. Til slutt samler vi alt i en profilhåndbok slik at dere har en oversiktlig fremstilling av deres merkevare.

Vår ekspertise strekker seg over ulike digitale markedsføringsområder

Logo

Helt ny logo, justering og modernisering av den gamle, eller komplett visuell identitet? Vårt erfarne og kreative designerteam er klare for å løfte det visuelle uttrykket ditt.

Brand guide

En brand guide er en omfattende dokumentasjon som definerer en bedriftsprofil. Den sikrer konsistens på tvers av ulike plattformer og materialer.

Trykksaker

Trykksaker gir uendelige muligheter og kan være med på å heve inntrykket av merkevaren din. Hva du enn trenger av trykksaker så hjelper vi deg med planlegging av innhold, design, trykking mm.

Annonser

Vi bistår mer enn gjerne med å utforme annonser, markedsføring og kampanjer. Vårt mål med annonsering er å hjelpe å bygge merkevaren din og konvertere til betalende kunder.

Sosiale medier

Vårt erfarne SoMe-team arbeider operativt med plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok for å styrke din tilstedeværelse.

Innholdsmarkedsføring

Vi tilbyr effektive strategier for å engasjere ditt publikum og skape meningsfulle forbindelser.

Grafisk design

Vårt tverrfaglige designerteam kombinerer mange års erfaring innen design og markedsføring.

Nettsider

Levering av skreddersydde, kvalitetsrike nettløsninger som skiller seg ut i mengden.

UX design

Vi tilbyr effektive strategier for å engasjere ditt publikum og skape meningsfulle forbindelser.

Start ditt prosjekt i dag!

Prosjekter.

  • Her har vi utviklet et moderne design og en identitet som blir lagt merke til. En gjenkjennelig og godt integrert visuell profil som tas opp i alle ledd og viser profesjonalitet og en sterk merkevare.

  • Vi har designet deres ny logo og utviklet hele den visuelle profilen. Alt fra design på sikkerhetsmerkingen, informasjonsskilt og bensinkort, til annen merking av pumper mm.

  • Hokksund Betong AS utfordret oss med ønsket om å omprofilere sin bilpark og sitt grafiske uttrykk. I tett samarbeid med kunden utviklet vi ny logo og identitet, og gjennomførte et designmessig løft for å fremstå mer helhetlig.