Vi gratulerer Gullmannen med nye lokaler i hjertet av Tønsberg

Kjøp og salg av sølv & gull

Nyåpning av Gullmannen i Tønsberg Sentrum!

Etter nesten halvannet år med leting etter nye lokaler i Tønsberg, overtok Haakon Sivertsen nøkkelen til lokalet nederst på Torvet. Nå nærmer åpningsdagen seg med stormskritt.

Høsten 2023 kontaktet Haakon fra Gullmannen / HS Brukt & Antikk AS oss for å utforske ulike muligheter for å gi butikken et unikt og tiltalende uttrykk. Dette omfattet et lekkert fasadeskilt, vindusdekor, foliering av bil, samt produksjon av logomatter og trykksaker.

Etter å ha gjennomført befaring og møte med Haakon i Tønsberg, utarbeidet vi skisser for alle ønskede elementer og presenterte forslag til en helhetlig og optimal løsning. Fasadeskilt ble bestilt og produsert før jul, og nylig ble det montert – for å gi butikken den perfekte finishen.

Etter en lang periode med kulde var vi noe skeptiske med tanke på å foliere vinduer og dører utvendig. Vi vurderte om dette måtte utsettes til våren, da været ble varmere? Heldigvis hadde montørene værgudene på sin side da gradestokken begynte å stige oppover, noe som ga dem muligheten til å foliere også utvendig. Denne innsatsen resulterte i et enhetlig og tiltalende utseende for butikken, akkurat i tide til den planlagte åpningsdagen.

Foliering av vindu er en effektiv og rimelig måte å skape atmosfære i kontorlokaler eller utnytte en reklameplass ut mot gaten.

«Gullmannen inviterer til nyåpning av butikk i hjertet av Tønsberg sentrum, nærmere bestemt Storgaten 36, den 15. februar» sier Haakon Sivertsen i Gullmannen. «Etter omfattende renoveringsarbeid nærmer vi oss slutten av denne spennende reisen, og jeg føler meg både begeistret og stolt over dette prosjektet som nå tar form.»

Vi takker Gullmannen for tilliten og ønsker all suksess med åpningen 15. februar 2024! Vi ser frem til et fortsatt fruktbart samarbeid, med planer om å åpne nye butikker både i Oslo og Sandvika på sikt.

Les også: Nå er det like før lysene skrus på igjen og Gullmannen har flyttet til Torget.

Ønsker du deg et skinnende flott fasadeskilt og dekor til din butikk eller bedrift, tar du bare kontakt med Ide-Systemer.

Telefon | 32 87 20 90

E-post | info@idesystemer.no