Print & Printprodukter.

Vi gjør din merkevare synlig på alle flater

Med vår moderne maskinpark leverer vi et bredt spekter av printløsninger for å profilere din bedrift.

Vi printer på en rekke medier, inkludert seil, PVC-duk, vinyl, papir, lerret og folie. Dette gjør at vi kan tilby alt fra meshbannere med reklame for sikring av stillasje eller oppføring av bygg, til beachflagg for arrangementer eller butikker. Vi tilbyr også roll-up-bannere samt folie for dekorering og profilering av biler, vinduer eller andre flater.

  • Beachflagg
  • messe utstyr
  • sportsflaske
  • papir og brev
  • buff mockup
Skjæring i folie

Fra grafisk utforming til ferdig produkt

Vi bistår gjerne med montering og kan hjelpe deg med hele prosessen fra grafisk utforming til ferdig produkt. Våre dyktige grafiske designere tilpasser dine trykksaker til din eksisterende grafiske profil eller lage en helt ny grafisk profil for ditt firma.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller ring oss gjerne for en prat!

Vår ekspertise strekker seg over mange ulike produkter

Banner og storformat

Vi tilbyr et bredt utvalg av store bannere, reklameseil og reflekterende banner med trykk i ulike formater. Våre materialvalg inkluderer både PVC og Mesh, og vi sikrer høy kvalitet og holdbarhet i alle produktene våre.

Rollup

Roll-up i flere varianter i god kvalitet til hyggelige priser. Lett å ta med rundt og effektive i bruk. Velg mellom 3 std. størrelser: 85x200cm, 100x200cm, 150x200cm. Alle våre rollups leveres komplett med bæreveske.

Beachflagg

Beachflagg er godt synlige og populære produkter som skaper blikkfang kunden kan se på lang avstand. Fra små til store bedrifter, disse flaggene tilbyr en allsidig og effektiv måte å fremme merkevaren din på.

Profilartikler

Et stort utvalg av profilartikler, giweaways med egen logo eller trykk. Vi skreddersyr dine profilartikler slik du ønsker. Det er mye å velge mellom! Kontakt oss om du ønsker råd eller kjøpshjelp til hva du bør velge.

Arbeidstøy/bekledning

Firmaprofilering og strategisk bruk av profilartikler styrker bedriftens synlighet og merkevare. Trenger du arbeidstøy eller annen type bekledning? Ta kontakt så finner vi garantert noe du liker!

Messeutstyr

Trenger du utstyr til standsalg, messe, demo evnt. andre situasjoner det er en fordel med portabelt utstyr? Da kan vi bistå deg både med det grafiske, men også med å skaffe til veie nødvendig utstyr.

Trykksaker

Hos Ide Systemer får du rask levering av alt du har behov for av trykksaker. Markedsmateriell, plakater i alle formater på ulike medier (papir/PVC/refleks), flyer, DM, omslagsmapper, produktark, kataloger, brosjyrer, visittkort, invitasjoner, brevark, konvolutter og menyer.

Etiketter/klistremerker

Alt av etiketter, adresselapper og klistremerker. I tillegg leverer vi transfermerker av beste kvalitet, for deg som vil påføre logo selv på dine klær, med egen varmepresse.

Palleskjørt/palletrekk

Vi leverer palletrekk og palleskjørt med eget design i en rekke størrelser og høyder, men vi produserer også på skreddersøm. Palleskjørt med logotrykk gir mulighet til gjennomgående profilering på en svært prisgunstig måte.

Start ditt prosjekt i dag!

Prosjekter.

  • Gapit Nordics har mottatt vår leveranse av smartfilm frosting, bildekor, messeutstyr, samt et utvalg profilartikler som inkluderer PC-sekker med brodert logo, nøkkelbånd, skriveblokker og klistremerker. Disse tilpassede løsningene styrker deres visuelle tilstedeværelse og gir både estetiske fordeler og praktisk funksjonalitet. Vi er glade for å bidra til å styrke deres merkevare ytterligere og videre samarbeid.

  • I 2019 ble Ide Systemer tildelt rammeavtalen for innkjøp og montering av skilt og skiltsystemer for Drammen Kommune. Avtalen strakk seg fra 2018 til 2022, med forlengelse for å sluttføre prosjektet ut 2023.

  • Vi samarbeidet med Contur AS, tidligere kjent som Nordisk Sprøytebetong, for å raskt og effektivt omprofilere deres bilpark. I møte med stramme tidsrammer tok vi utfordringen på strak arm og sikret en fullstendig omforming av alle kjøretøyene i tråd med Contur sin nye visuelle identitet.