Om oss.

Hvem er vi?

Ide Systemer AS har vært en toneangivende totalleverandør innen profilering, design og kommunikasjon siden oppstarten i 1996. Fra våre spede begynnelse med tre ansatte har vi vokst til et stolt team på tolv medarbeidere, alle med bred og variert kompetanse innenfor vårt spesialområde.

I tillegg utvikler vi moderne webløsninger og bistår med markedsføring og forbedret digital synlighet for både små og store bedrifter.

Vi holder til i moderne lokaler like utenfor Drammen, på Åserud Industriområdet i Solbergelva. Her disponerer vi en romslig hall som tillater håndtering av store kjøretøy for merking og foliering, noe som noe som gjør oss i stand til å betjene våre kunder effektivt.

Vårt mål er å alltid opprettholde en god flyt i prosjektene våre. Vi leverer til avtalt tid og pris, og legger vår ære i å ha en god oppfølging – selv etter avsluttede prosjekter.

Ta kontakt på telefon: 32 87 20 90 eller via e-post: info@idesystemer.no

Hva vi gjør

Design, SoMe & Web

Vi utvikler moderne nettbaserte løsninger og hjelper både små og store selskaper med markedsføring og forbedret digital synlighet.

Folie & Dekor

Vi spesialiserer oss på foliering av flater i alle størrelser. Vårt ekspertiseområde er å levere høykvalitetsfolie til kjøretøy, vinduer og en rekke ulike produkter. Vi har bred erfaring og ekspertise innenfor dette feltet.

Skilt & Fasader

Våre skilt er designet for å gjøre deg synlig for kundene dine og hjelpe dem med navigasjon i større næringsbygg, hoteller eller boligblokker. Skiltene tilpasses eksisterende arkitektur, innredning, farger og materialer, slik at de passer perfekt inn og gir en fin visuell helhet.

Visjon og verdier

Vi ønsker å være den beste partneren for våre kunder samtidig som vi inspirerer våre kolleger. Kvalitet, pålitelighet og raushet er våre kjernefokusområder i alt vi gjør. Vi sikter mot å levere tjenester og produkter av høy kvalitet som overgår kundenes forventninger. Vi er rause med våre ressurser og alltid klare til å hjelpe. Vår mål er å være en pålitelig leverandør av kommunikasjon på alle flater.

Kvalitet

Vår tilnærming til arbeidet er fylt med entusiasme, og denne energien driver oss til å oppnå den beste kvaliteten for våre kunder og kolleger.

Pålitelig

Vi er en pålitelig aktør for våre kunder og kolleger. Troverdighet er et kjerneelement hos oss, og det er det vi representerer.

Raus

Vi hjelper de rundt oss, ser muligheter og løsninger ved å være inspirerende og løsningsorienterte. Vi blir husket for å gi det lille ekstra.

Folka våre

Møt den hyggelige gjengen vår:

Håvard Nilsen

Håvard Nilsen

Daglig leder
Espen Klausen

Espen Klausen

Kreativ leder
Hugo Fuglstad

Hugo Fuglstad

Salgs- og markedsansvarlig
Roar Løvdal

Roar Løvdal

Produktsjef
Ellen Torp

Ellen Torp

Kundekonsulent
Ine Fjeldheim Møien

Ine Fjeldheim Møien

Digital markedsfører
Mats Birkeland

Mats Birkeland

Design & Web
Magne Sørdal

Magne Sørdal

Gravering
Line Vangen Bergendahl

Line Vangen Bergendahl

Kontoransvarlig
Murat Tunc

Murat Tunc

Sertifisert montør
Vidar Sørensen

Vidar Sørensen

Sertifisert montør
Mehmet Bardakcioglu

Mehmet Bardakcioglu

Montør

Vår miljøforpliktelse

Hos Ide Systemer tar vi miljøet på alvor. Vi overholder strenge retningslinjer satt av huseiere i våre lokaler. Så langt det er mulig, prioriterer vi å samarbeide med eller benytte lokale underleverandører på våre produkter.

Vi fokuserer på å redusere overskuddsmateriale i produksjonsprosessen og sikrer at all avfall blir riktig sortert og behandlet av Norsk Gjenvinning.