Vi fornyer vår visuelle identitet

Ny profil

Ide Systemer ønsker å tilpasse seg og være i forkant av utviklingen, noe som gjenspeiles i vår nyoppdaterte profil. Med ny visuell identitet og oppdatert logo har vi fått et tydeligere utrykk og vil være mer synlige og aktive.

Vi har brukt tid og ressurser på å forme en moderne identitet som reflekterer våre kjerneverdier. Den visuelle identiteten tas nå gradvis i bruk i alle våre kanaler. Den vil tydeliggjøre hva Ide Systemer står for som merkevare og støttes av våre kjerneverdier, der vi fokuserer på å være pålitelige, rause og levere kvalitet i alt vi gjør.

«Det nye uttrykket viser at vi er på hugget og fremoverlent. Jeg tror dette gjør oss enda mer attraktive og rustet til å møte fremtidens utfordringer og muligheter,» sier Håvard Nilsen, daglig leder.

Vi er stolte av reisen vår så langt og ser frem til å vokse og utvikle oss sammen med kundene våre.
Vi inviterer deg til å utforske den nye og oppdaterte profilen vår.

Oppdatert nettside

Vår fornyede nettside er resultatet av grundige analyser og designvalg – alt for å gjøre informasjonen mer tilgjengelig for våre kunder. Målet er å tilby et enkelt og brukervennlig sted der besøkende kan utforske våre tjenester og produkter.

I tillegg til nettsiden har vi fornyet vår profil med nyttige artikler og relevante nyhetssaker. Vi tror at denne helhetlige tilnærmingen, gjennom både digital tilstedeværelse og skriftlig materiale, skaper et sterkt grunnlag for tillit.

Ide Systemer – et trygt valg!

Ansatte – vår viktigste ressurs

Hos Ide Systemer er kulturen og våre ansatte kjernen i alt vi gjør. Vi bygger vår filosofi på overbevisningen om at engasjerte medarbeidere er nøkkelen til å skape fornøyde kunder. Vi investerer i vårt team for å sikre at de trives og leverer tjenester som ikke bare møter, men overstiger våre kunders forventninger.

Ide Systemer AS

Vi er en totalleverandør av profilering, design og kommunikasjon. Vi profilerer din bedrift fra A til Å, både digitalt og på fysiske flater. Vårt oppdrag er å gjøre deg synlig for dine kunder, uansett plattform eller behov, slik at du oppnår maksimal effekt.

Kommunikasjon på alle flater.