Gravering.

Gravering av skilt og bedriftsartikler

Vi har lang erfaring og kompetanse på gravering. Med vårt moderne graveringsutstyr benytter vi oss av både mekanisk gravering og lasergravering som betyr at vi både kan gravere på flate og på avrundede overflater.

Vi leverer det meste kunden etterspør, fra postkasseskilt og merkeskilt til gravering av gaver og bedriftsartikler. Vi leverer produkter i plast, tre, akryl,
glass og metall.

  • Gravering på glass
  • Lasergravering av logo på panel
  • Gravering på kalotter
  • Mekanisk gravering

Gaver

Gravering på glass

Sett et personlig preg på de enkleste produkter, og gi en flott gave som ikke glemmes.

Vi graverer tekst og enkle bilder. Send oss ditt design og få gaven som skiller seg ut. Om du ikke har designet klart, men har en god idé, kan våre dyktige designere sette det opp for deg. Du godkjenner designet før vi graverer det.

Skilt

Gravert skilt

Vi leverer alle typer skilt og merkeskilt for innendørs og utendørs bruk, både til det offentlige, industri, næring og privatpersoner. Skiltene graveres i akryl, metall, tre, eller plast i utallige farger og design.

Trenger du flytskjemaer eller lignende, kan vi også lage baksidegraverte skilt som males i forskjellige farger for god oversikt.

Kalotter

Kalotter

Har du behov for skreddersydd tekst gravert på kalotter og fronter til kontrollpaneler, el-tavler, knapper og brytere? Da er vi her for å hjelpe deg.

Vår ekspertise inkluderer gravering på et bredt utvalg av kalotter til bruk i elektroindustrien.

Start ditt prosjekt i dag!

Noen av våre kunder