Vi hjelper deg med spesialskilt i alle utførelser

røyken næringspark informasjonsskilt

Skreddersydde spesialskilt i alle utførelser

Fra idé til kreativ løsning

Nylig har vi utviklet helt unike spesialskilt for både Skur 7 og Røyken Næringspark i vårt eget verksted og hall. Vi har ledet prosessen fra idé til kreativ løsning, med fokus på å skape store spesialkonstruksjoner med solid rammeverk for utendørsskilt, i nært samarbeid med kunden.

Våre skilter er utformet med utskiftbare paneler, der skiltpanelet integreres sømløst i den bærende konstruksjonen. Dette gjør ikke bare løsningen brukervennlig, men også estetisk tiltalende. Rammeverket er enkelt, men likevel robust og materialbesparende.

Vi tilbyr et bredt spekter av inne- og utendørsskilt, og skreddersyr komplett løsninger i tett dialog med kunden. Enten det er små skilter med enkle tekster eller store, mer komplekse konstruksjoner, er vi her for å hjelpe med dine behov innen spesialskilt.

Vi hjelper deg å velge løsningene som passer best for deres bedrift

Kravet til informasjon og veivisning er stort og ofte uoversiktelig. Vi utarbeider skilt og eventuelt skiltplaner som dekker ditt behov.

Trenger du spesialskilt rådgir vi deg gjerne gjennom hele prosessen. Fra å velge riktig skilttype til optimal plassering, sikrer vi at utførelsen best mulig representerer din bedrift og imøtekommer dine spesifikke behov og eventuelle krav.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på innen skilt/skiltsystemer eller ønsker å utforske mulighetene for andre spennende løsninger.

Telefon | 32 87 20 90

E-post | info@idesystemer.no