Skilt & Fasadeskilt.

Synliggjør din bedrift og ditt budskap

Vi tilbyr skiltløsningene som gjør deg synlig og gir din bedrift den oppmerksomhet den forventer. Enten det gjelder fasadeskilt, informasjonsskilt eller skiltløsninger for å rettlede brukere, har vi et bredt utvalg av både standard- og spesialløsninger for å imøtekomme dine behov. Vår portefølje spenner fra enkle kassettskilt til forseggjorte fasadeskilt med LED-teknologi.

Skiltene tilpasses eksisterende arkitektur, innredning, farger og materialer. Vi hjelper deg med å skape et godt visuelt inntrykk. Vi er her for å bidra med løsninger for design, materialer og plassering, for å sikre en så optimal løsning som ønsket.

Ved behov bidrar vi også med søknadsprosesser mot det offentlige, slik at du sikrer at prosjektet blir godkjent i samsvar med gjeldende regler og forskrifter for skilting i det offentlige rom.

Våre erfarne montører sørger for at du oppnnår et optimalt sluttresultat.

 • Bondetanken fasadeskilt
 • Kajakk & Fritid utfrest logo
 • Cooling partner fasadeskilt
 • Kajakk & Fritid fasadeskilt
 • Fasadeskilt på skinner
 • fasadeskilt på senter
 • Aksen inngangskilt
Skiltsystemer

Skiltsystemer

Vi leverer skiltsystemer fra BDsign og DanSign.

Med fasadeskilt i mange varianter, fra enkle kassettskilt, til forseggjorte skilt med LED-lys eller i andre materialer finner vi alltid løsningen som passer ditt behov. Vi leverer også taktile skilt, og skilt med braille om ønskelig. Blant vårt store utvalg av løsninger og materialer finner du alltid riktig skiltsystem for deg.

Ønsker du å motta et uforpliktende tilbud?
Ta kontakt!

Fasadeskilt i diverse utforminger

Flate skilt_tlb

Flate skilt

Profil 1

Tykkelse fra 1,5 mm og oppover.

Kan produseres i flere typer materialer. Overflatebehandling: Folie, print, pulverlakkert eller våtlakk.

Frontbelyst skilt

Profil 2

Anbefalt tykkelse fra 30mm og oppover.

Sider og bunn produsert i aluminium, lakkeres. Front i opal akryl. Front kan folieres med eller uten print. Lavenergi LED-dioder og trafo. Kan leveres som «black & white» løsning, slik at den opptrer svart om dagen, men lyser hvitt når det er mørkt.

Bakbelyst skilt_tlb

Bakbelyst skilt

Profil 3

Anbefalt tykkelse fra 30mm og oppover.

Sider og front produsert i aluminium, lakkeres. Bakstykke i opal akryl. Lavenergi LED-dioder og trafo. Overflatebehandling: Pulverlakk eller våtlakk.

Frontbelyst skilt m-kant_tlb

Frontbelyst skilt m/kant

Profil 4

Anbefalt tykkelse fra 30mm og oppover.

Sider og front produsert i aluminium, lakkeres. Front i opal akryl, kan folieres med eller uten print. Akrylfront festet med «omliner» plastlist rundt kanten. Lavenergi LED-dioder og trafo. Overflatebehandling: Pulverlakk eller våtlakk. Front kan folieres.

05X – Eksklusivt fasadeskilt_tlb

05X – Eksklusivt fasadeskilt

Profil 5

Anbefalt tykkelse fra 50mm og oppover.

Sider og front produsert i høyglanspolert rustfritt stål eller høyglanspolert messing. Bakstykke i 20mm opal acryl. Lavenergi LED-dioder og trafo.

annet_tlb

Annet- egendefinert

Profil 6

På forespørsel.

Start ditt prosjekt i dag!

Prosjekter.

 • DrammenKommune featured image

  I 2019 ble Ide Systemer tildelt rammeavtalen for innkjøp og montering av skilt og skiltsystemer for Drammen Kommune. Avtalen strakk seg fra 2018 til 2022, med forlengelse for å sluttføre prosjektet ut 2023.

 • Vi har produsert skreddersydde fasadeskilt som fremhever Cooling Partner AS sin merkevareidentitet, i tillegg til informative skilt og nummerskilt på lasteporter for smidig navigasjon. Vårt fokus på estetikk, funksjonalitet og kvalitet har resultert i tiltalende og slitesterke løsninger.

 • Contur AS_bildekor

  Vi samarbeidet med Contur AS, tidligere kjent som Nordisk Sprøytebetong, for å raskt og effektivt omprofilere deres bilpark. I møte med stramme tidsrammer tok vi utfordringen på strak arm og sikret en fullstendig omforming av alle kjøretøyene i tråd med Contur sin nye visuelle identitet.