Foliering & bildekor.

Dekorer med folie

Ved å helfoliere eller dekorere bilen eller vinduene på jobb får du brukt verdifull reklameplass du allerede har investert i. Vi hjelper deg i alle ledd av prosessen fra design til montering av folien.

Ide Systemer er totalleverandør av folie til kjøretøy, vinduer og andre overflater. Vi printer og leverer folie til flater i alle størrelser.

Med et monteringsteam bestående av erfarne fagfolk med kompetanse og fagbrev, sikrer vi en solid og kvalitetsmessig utført jobb.

Vi benytter kvalitetsfolie fra produsenter som 3M, Oracal og Avery, noe som gir et godt resultat og holdbar dekor. Våre montører har kurs og sertifiseringer som kreves for å gjøre jobben.

Idesystemer folierer logo på en vegg
3M folie
Avery Dennison
oracal folie
 • Hokksund Betong hybrid betongbil dekor folie på lastebil lastebil dekor
 • Aksen bildekor
 • Å energi vito varebil_hvit og lilla
 • 5 tips for effektiv bilreklame

Bildekor – garantert synlighet

Ønsker du fullt utbytte av din mest kostnadseffektive markedsplass? Vi tilbyr et bredt spekter av dekoralternativer, alt fra små dekorelementer til omfattende helfoliering. Vår bilfoliering omfatter alt fra enkle logoer på sidedøren til detaljerte printdesign, og kan til og med inkludere helfoliering med eller uten ekstra dekor. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Vi legger også beskyttelsesfolie for å hindre steinsprut og slitasje fra salting på veiene i tillegg til solfilm og soting av vinduer.

Sammen med deg utarbeider vi idé, design og skisser tilpasset din bil og din bedrift, som viser det ferdige resultatet før vi setter folien i produksjon.

Vår ekspertise strekker seg over ulike flater

Lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttende folie, eller PPF (Paint Protecting Film), beskytter bilen din mot steinsprut, salt, sand og riper.

Vinduer

Vi leverer solfilm, energifilm og innsynsvern, så vel som frostet, farget eller transparent folie – med eller uten design og utskjæringer.

Møbler

Foliering av møbler er en praktisk og billig løsning, sammenlignet med å bytte ut alle møblene.

Design og utforming

Vårt tverrfaglige designerteam kombinerer mange års erfaring innen design og utforming.

Montering

Vårt monteringsteam har fagbrev og lang kompetanse. De står klare til å realisere dine prosjekter.

Start ditt prosjekt i dag!

Prosjekter.

 • Å Energi

  Vi er stolte av å ha fått oppdraget fra Å Energi med å omprofilere og foliere hele deres bilpark etter en vellykket rebranding. Vår rolle omfattet produksjon av skreddersydd spesialfolie, helfoliering og dekor.

 • Contur AS

  Vi samarbeidet med Contur AS, tidligere kjent som Nordisk Sprøytebetong, for å raskt og effektivt omprofilere deres bilpark. I møte med stramme tidsrammer tok vi utfordringen på strak arm og sikret en fullstendig omforming av alle kjøretøyene i tråd med Contur sin nye visuelle identitet.

 • Kajakk & Fritid

  Det er gledelig å ha bidratt til å skape unike butikkopplevelser gjennom vår varierte ekspertise. Vårt team har bistått i utviklingen av et helt nytt butikkonsept for nyopprettede Kajakk & Fritid butikker spredt over flere byer; Drammen, Stavanger, Bergen, Tønsberg, Lillehammer og Fredrikstad.