Noen av våre prosjekter.

 • Buskerud Ferdigplen

  Vi har lansert en splitter ny nettside for buskerudferdigplen.no. Siden har fått et oppgradert visuellt design, men også mer praktisk funksjonalitet. På nettsiden har vi implementert en brukervennlig og responsiv priskalkulator. I tillegg har vi utført digital markedsføring og gjennomført suksessfulle Google Ads-kampanjer for kunden.

 • Gapit Nordics

  Gapit Nordics har mottatt vår leveranse av smartfilm frosting, bildekor, messeutstyr, samt et utvalg profilartikler som inkluderer PC-sekker med brodert logo, nøkkelbånd, skriveblokker og klistremerker. Disse tilpassede løsningene styrker deres visuelle tilstedeværelse og gir både estetiske fordeler og praktisk funksjonalitet. Vi er glade for å bidra til å styrke deres merkevare ytterligere og videre samarbeid.

 • Drammen Kommune

  I 2019 ble Ide Systemer tildelt rammeavtalen for innkjøp og montering av skilt og skiltsystemer for Drammen Kommune. Avtalen strakk seg fra 2018 til 2022, med forlengelse for å sluttføre prosjektet ut 2023.

 • Revac AS

  Vi fikk gleden av å fornye det visuelle uttrykket til Revacs bilpark, hvor vi startet med en helt ny lastebilhytte fra Volvo. Den opprinnelige og originale hvite lastebilen ble transformert da vi heltfolierte den i Revacs karakteristiske grønnfarge, med logoen deres integrert som et unikt og stilig mønster.

 • Cooling Partner AS

  Vi har produsert skreddersydde fasadeskilt som fremhever Cooling Partner AS sin merkevareidentitet, i tillegg til informative skilt og nummerskilt på lasteporter for smidig navigasjon. Vårt fokus på estetikk, funksjonalitet og kvalitet har resultert i tiltalende og slitesterke løsninger.

 • Å Energi

  Vi er stolte av å ha fått oppdraget fra Å Energi med å omprofilere og foliere hele deres bilpark etter en vellykket rebranding. Vår rolle omfattet produksjon av skreddersydd spesialfolie, helfoliering og dekor.

 • Contur AS

  Vi samarbeidet med Contur AS, tidligere kjent som Nordisk Sprøytebetong, for å raskt og effektivt omprofilere deres bilpark. I møte med stramme tidsrammer tok vi utfordringen på strak arm og sikret en fullstendig omforming av alle kjøretøyene i tråd med Contur sin nye visuelle identitet.

 • Andreassen Elektro

  Vi ble tildelt oppdraget med å oppdatere nettsiden til Andreasen Elektro med å gi den en mer moderne og oppdatert visuell profil. Vi har gjennomført en omfattende oppgradering av nettsiden, skapt nytt innhold og implementert systemer for et internt kartotek, som vil være tilgjengelig for deres ansatte i fremtiden.

 • Kajakk & Fritid

  Det er gledelig å ha bidratt til å skape unike butikkopplevelser gjennom vår varierte ekspertise. Vårt team har bistått i utviklingen av et helt nytt butikkonsept for nyopprettede Kajakk & Fritid butikker spredt over flere byer; Drammen, Stavanger, Bergen, Tønsberg, Lillehammer og Fredrikstad.

 • Den Lykkelige Sportsmann

  Vi er stolte av å være den dedikerte partneren til Den Lykkelige Sportsmann, ansvarlig for deres digitale markedsføring, produksjon av materiell og alt innhold på deres sosiale medieplattformer. I 2023 lanserte vi deres skreddersydde nettside med en intuitiv bookingløsning.

 • Buskerud Varmepumpeservice

  Vi har utviklet en selgende nettside med fokus på mobil brukervennlighet for Buskerud Varmepumpeservice. I tillegg har vi stått for prosjektledelse, design og UX for deres nye nettside.

 • Aksen

  Her har vi utviklet et moderne design og en identitet som blir lagt merke til. En gjenkjennelig og godt integrert visuell profil som tas opp i alle ledd og viser profesjonalitet og en sterk merkevare.

 • Bondetanken

  Vi har designet deres ny logo og utviklet hele den visuelle profilen. Alt fra design på sikkerhetsmerkingen, informasjonsskilt og bensinkort, til annen merking av pumper mm.

 • Hokksund Betong

  Hokksund Betong AS utfordret oss med ønsket om å omprofilere sin bilpark og sitt grafiske uttrykk. I tett samarbeid med kunden utviklet vi ny logo og identitet, og gjennomførte et designmessig løft for å fremstå mer helhetlig.

 • Rjukan Hotell

  I dette prosjektet fikk vi i oppdrag å utvikle en helt ny grafisk profil og nettside for Rjukan Hotell. Vi har lagt ned betydelig innsats for å skape en visuelt tiltalende og brukervennlig nettside.

 • Sunt liv

  Vår designprosess resulterte i en unik og meningsfull logo for Sunt Liv. Den kombinerer elementer av friskhet og grønn bærekraft. Design av etiketter med unike logoer for produktene samt ikoner som gjør det enkelt å gjenkjenne effektene av dem.

 • Diakonveien Omsorg+

  Vi ble invitert av entreprenør Strøm Gundersen AS med forespørsel om å stå for skiltleveransen til Diakonveien Omsorg+ i Oslo. Vår oppgave var å ta ansvar for hele skiltplanen, inkludert design og utseende. Utfordringen var å tilpasse godt design og funksjon for brukerne av bygget.