Web som tjeneste.

Nettside til en fast månedspris

Velkommen til vår innovative tjeneste, WaaS: Web som en Tjeneste. Med WaaS kan du enkelt og kostnadseffektivt opprette og vedlikeholde en imponerende nettside for din bedrift.

Ved å abonnere på WaaS får du ikke bare en flott nettside, men også eksklusiv tilgang til hele vår digitale avdeling. Dette innebærer at vårt dedikerte team av eksperter står klare til å hjelpe deg med alt fra design og utvikling, til teknisk støtte og digital strategi.

Du trenger ikke lenger bekymre deg for å holde tritt med de stadig skiftende digitale trendene – vi tar oss av alt for deg til en fast månedspris.

Buskerud Varmepumpeservice nettside

Enkelt å gjøre endringer!

WaaS inkluderer også et ticketbasert Kanban-system, som gjør det enkelt for deg å foreslå oppdateringer, endringer eller nye funksjoner på nettstedet ditt. Bare opprett en forespørsel – en «ticket», og vårt team vil raskt ta tak i den, slik at du kan oppdatere nettstedet ditt i tråd med dine behov og ønsker.

Med WaaS får du full kontroll over din digitale tilstedeværelse uten å måtte bekymre deg for tekniske detaljer. Alt dette til en fast månedlig pris, slik at du kan planlegge budsjettet ditt uten overraskelser.

La oss hjelpe deg med å ta din digitale tilstedeværelse til nye høyder!

En digital avdeling for en fast månedspris

Fra kr 9 999,- /mnd

Web som en tjeneste

Ubegrensede sider

Ubegrensede endringer

Månedlig rapport

Hele vårt  digitale team tilgjengelig

Fra kr +4 999,- /mnd

SoMe i samme pakke

1-5 poster på sosiale plattformer/mnd

Egendefinerte maler for bruk på SoMe

Veiledning og ideskaping

Annonsering

Prosjekter.

  • I dette prosjektet fikk vi i oppdrag å utvikle en helt ny grafisk profil og nettside for Rjukan Hotell. Vi har lagt ned betydelig innsats for å skape en visuelt tiltalende og brukervennlig nettside.

  • Vi ble tildelt oppdraget med å oppdatere nettsiden til Andreasen Elektro med å gi den en mer moderne og oppdatert visuell profil. Vi har gjennomført en omfattende oppgradering av nettsiden, skapt nytt innhold og implementert systemer for et internt kartotek, som vil være tilgjengelig for deres ansatte i fremtiden.

  • Vi har utviklet en selgende nettside med fokus på mobil brukervennlighet for Buskerud Varmepumpeservice. I tillegg har vi stått for prosjektledelse, design og UX for deres nye nettside.