Buskerud Ferdigplen

Markedsføring/Nettside

Nylig har vi lansert en splitter ny nettside for buskerudferdigplen.no. Siden har fått et oppgradert visuellt design, men også mer praktisk funksjonalitet. På nettsiden har vi implementert en brukervennlig og responsiv priskalkulator, som gjør det enkelt å estimere kostnadene for sine prosjekter.

Vi har også inkludert Google Reviews, slik at kundene kan lese ekte tilbakemeldinger fra andre fornøyde brukere og føle seg trygge på produkter og tjenester. For å ytterligere styrke deres troverdighet har nettsiden en egen side dedikert til referanseprosjekter, som viser et bredt spekter av utførte oppdrag for både store og små kunder.

I tillegg til lanseringen av nettsiden kjører vi også suksessfulle Google Ads-kampanjer for Buskerud Ferdigplen. Disse kampanjene har ikke bare økt synligheten på nettet, men også økt trafikken til nettsiden og resultert i økt salg. Alt dette har vært med på å styrke Buskerud Ferdigplens tilstedeværelse og suksess online.

Nettside for Buskerud ferdigplen
Google ads logo

Effektiv markedsføring på Google

Google Ads er et kraftig verktøy for å markedsføre din bedrift, øke salget av produkter eller tjenester, øke merkevarebevisstheten og drive trafikk til din nettside. Vi har nylig gjennomført en vellykket Google Ads-kampanje for Buskerud Ferdigplen, som harmoniserte perfekt med deres nye nettside.