Skilt

 • Drammen Kommune

  I 2019 ble Ide Systemer tildelt rammeavtalen for innkjøp og montering av skilt og skiltsystemer for Drammen Kommune. Avtalen strakk seg fra 2018 til 2022, med forlengelse for å sluttføre prosjektet ut 2023.

 • Cooling Partner AS

  Vi har produsert skreddersydde fasadeskilt som fremhever Cooling Partner AS sin merkevareidentitet, i tillegg til informative skilt og nummerskilt på lasteporter for smidig navigasjon. Vårt fokus på estetikk, funksjonalitet og kvalitet har resultert i tiltalende og slitesterke løsninger.

 • Contur AS

  Vi samarbeidet med Contur AS, tidligere kjent som Nordisk Sprøytebetong, for å raskt og effektivt omprofilere deres bilpark. I møte med stramme tidsrammer tok vi utfordringen på strak arm og sikret en fullstendig omforming av alle kjøretøyene i tråd med Contur sin nye visuelle identitet.

 • Kajakk & Fritid

  Det er gledelig å ha bidratt til å skape unike butikkopplevelser gjennom vår varierte ekspertise. Vårt team har bistått i utviklingen av et helt nytt butikkonsept for nyopprettede Kajakk & Fritid butikker spredt over flere byer; Drammen, Stavanger, Bergen, Tønsberg, Lillehammer og Fredrikstad.

 • Den Lykkelige Sportsmann

  Vi er stolte av å være den dedikerte partneren til Den Lykkelige Sportsmann, ansvarlig for deres digitale markedsføring, produksjon av materiell og alt innhold på deres sosiale medieplattformer. I 2023 lanserte vi deres skreddersydde nettside med en intuitiv bookingløsning.

 • Bondetanken

  Vi har designet deres ny logo og utviklet hele den visuelle profilen. Alt fra design på sikkerhetsmerkingen, informasjonsskilt og bensinkort, til annen merking av pumper mm.

 • Hokksund Betong

  Hokksund Betong AS utfordret oss med ønsket om å omprofilere sin bilpark og sitt grafiske uttrykk. I tett samarbeid med kunden utviklet vi ny logo og identitet, og gjennomførte et designmessig løft for å fremstå mer helhetlig.

 • Rjukan Hotell

  I dette prosjektet fikk vi i oppdrag å utvikle en helt ny grafisk profil og nettside for Rjukan Hotell. Vi har lagt ned betydelig innsats for å skape en visuelt tiltalende og brukervennlig nettside.

 • Diakonveien Omsorg+

  Vi ble invitert av entreprenør Strøm Gundersen AS med forespørsel om å stå for skiltleveransen til Diakonveien Omsorg+ i Oslo. Vår oppgave var å ta ansvar for hele skiltplanen, inkludert design og utseende. Utfordringen var å tilpasse godt design og funksjon for brukerne av bygget.