Hokksund Betong logo hvit

Hokksund Betong

Bildekor/Branding/Skilt

Hokksund Betong AS utfordret oss med ønsket om å omprofilere sin bilpark og sitt grafiske uttrykk. I tett samarbeid med kunden utviklet vi ny logo og identitet, og gjennomførte et designmessig løft for å fremstå mer helhetlig. Kunden ønsket å skille seg ut fra andre tilsvarende leverandører og konkurrenter i bransjen. Resultatet vi ser i dag er et produkt av denne profileringen – noe både kunden og vi er svært fornøyde med.

Vi har gjennom årene utført en rekke oppdrag for Hokksund Betong, spesielt fokusert på deres bilpark. Dette inkluderer dekor på betongbiler og kjøretøy, i tillegg til produksjon av skilt, trykksaker, vindusdekor og andre spesialoppdrag. Vi har blitt utfordret til å utfolde vår kreativitet og levere skreddersydde løsninger.

Hokksund Betong logo hvit
Hokksund Betong fasadeskilt
Hokksund Betong hybrid betongbil
Hokksund Betong logo varianter
Morten A. Lie faglig leder i hokksund betong as

Morten A. Lie

Faglig leder / Hokksund Betong AS

Ide Systemer har vært en uvurderlig samarbeidspartner for Hokksund Betong i utviklingen av ny logo, slagord og vår grafiske profil, som har dannet grunnlaget for skilt, bannere, bildekor og annet markedsmateriell.

Vi har gleden av å samarbeide med en profesjonell leverandør som har satt kundens behov i høysetet. Ide Systemer har en imponerende evne til å forstå våre unike behov og levere skreddersydde løsninger til avtalt tid og pris.

I tillegg ønsker vi å fremheve den verdifulle diskusjonen og veiledningen vi har fått underveis i prosessen. Dette har virkelig bidratt til å gjøre samarbeidet med Ide Systemer AS ekstra verdifullt.

Vi opplever samarbeidet som trygt og vet at når vi trenger noe så blir det løst selv med våre ekstreme tidsfrister.

Flere prosjekter