Drammen Kommune logo

Drammen Kommune

Bildekor/Print/Skilt

Leverandør av skilt og skiltsystemer

I 2019 ble Ide Systemer tildelt rammeavtalen for innkjøp og montering av skilt og skiltsystemer for Drammen Kommune. Avtalen strakk seg fra 2018 til 2022, med forlengelse for å sluttføre prosjektet ut 2023.

En ny epoke for Drammen Kommune
Den 1. januar 2020 ble nye Drammen Kommune etablert gjennom en sammenslåing av kommunene Drammen, Nedre Eiker og Svelvik. Dette markerte starten på en ny epoke for kommunen. I 2022 ble den nye visuelle profilen for Drammen Kommune introdusert, utformet for å være samlende og vektlegge den felles historien.

Ide Systemer – En pålitelig partner
Som en erfaren aktør med nødvendig ressurser og fagkompetanse, påtok Ide Systemer seg oppdraget. Under ledelse av vår dyktige kundekonsulent, Ellen Torp, opprettholdt vi en jevn fremdrift i prosjektene og fungerte som en pålitelig partner gjennom hele prosessen.

Skreddersydde og holdbare løsninger
Avtalen inkluderte produksjon av skreddersydde fasadeskilt, informative skilt som pyloner og dørskilt, samt deler av kommunens bilpark. Vår dedikasjon til estetikk, funksjonalitet og kvalitet har resultert i tiltalende og holdbare løsninger som styrker Drammen Kommunes synlighet og identitet. I tillegg har vi stått for søknadsprosessen og utarbeidelse av denne i forbindelse med fasadeendringene.

Les mer om Drammen kommunes visuelle profil her!

Vi ser frem til å fortsette det vellykkede og gode samarbeidet videre!