Vaskeanvisning bildekor

Gratulerer med din nye bildekor!

Korrekt rengjøring og vedlikehold av din bil etter foliering bidrar til å forlenge holdbarheten på folien. Det er derfor viktig at denne vaskeanvisningen følges nøye.

Slik tar du vare på dekoren

  1. Alle folier kan vaskes med vann og normal bilshampo, men du bør vente minst 72 timer før du vasker bilen første gang etter foliering.
  2. Dekoren kan høytrykk vaskes.
    Vær meget forsiktig med å rette høytrykksstrålen direkte mot kanten av folien, spyl derfor rett frem, ikke på skrå mot folien. Dette gjelder spesielt for wrappingfolie, langs hjulbuer, skjøter i karosseri eller lignende. Vinkelen mellom dyse og dekorflate skal alltid være 90 grader. Avstanden fra dyse til karosseri skal være minimum 70 cm og vanntrykket skal ikke overstige 110 PSI. Vanntemperaturen må ikke overstige 45-50 grader.
  3. OBS! Vask av helfolierte biler i børsteløse maskiner anbefales ikke, og gjøres på eget ansvar. Maskiner med børster kan, som på lakk, lage små sirkulære striper i overflaten på folien. IDE Systemer anbefaler derfor håndvask på biler som er helfolierte.
  4. For fjerning av olje, bensin og lignende anbefales godkjente vaskemidler for folievask.
  5. OBS! Bruk aldri skarpe gjenstander som is-skraper, kniver, stålull eller sterke kjemikalier og oppløsningsmidler på dekoren.

Vi anbefaler at du bestiller en kontrolltime en uke etter jobben er utført, slik at vi kan forsikre oss om at resultatet er som det skal og at du er fornøyd.

Ta gjerne kontakt med oss oss, eller stikk innom, om det er noe du er usikker på når det gjelder foliedekor eller helfoliering.

Telefon | 32 87 20 90

E-post |info@idesystemer.no