Portfolio

  • Vi fikk gleden av å fornye det visuelle uttrykket til Revacs bilpark, hvor vi startet med en helt ny lastebilhytte fra Volvo. Den opprinnelige og originale hvite lastebilen ble transformert da vi heltfolierte den i Revacs karakteristiske grønnfarge, med logoen deres integrert som et unikt og stilig mønster.

  • Vi har produsert skreddersydde fasadeskilt som fremhever Cooling Partner AS sin merkevareidentitet, i tillegg til informative skilt og nummerskilt på lasteporter for smidig navigasjon. Vårt fokus på estetikk, funksjonalitet og kvalitet har resultert i tiltalende og slitesterke løsninger.

  • Vi er stolte av å ha fått oppdraget fra Å Energi med å omprofilere og foliere hele deres bilpark etter en vellykket rebranding. Vår rolle omfattet produksjon av skreddersydd spesialfolie, helfoliering og dekor.

  • Vi samarbeidet med Contur AS, tidligere kjent som Nordisk Sprøytebetong, for å raskt og effektivt omprofilere deres bilpark. I møte med stramme tidsrammer tok vi utfordringen på strak arm og sikret en fullstendig omforming av alle kjøretøyene i tråd med Contur sin nye visuelle identitet.

  • Vi ble tildelt oppdraget med å oppdatere nettsiden til Andreasen Elektro med å gi den en mer moderne og oppdatert visuell profil. Vi har gjennomført en omfattende oppgradering av nettsiden, skapt nytt innhold og implementert systemer for et internt kartotek, som vil være tilgjengelig for deres ansatte i fremtiden.

  • Det er gledelig å ha bidratt til å skape unike butikkopplevelser gjennom vår varierte ekspertise. Vårt team har bistått i utviklingen av et helt nytt butikkonsept for nyopprettede Kajakk & Fritid butikker spredt over flere byer; Drammen, Stavanger, Bergen, Tønsberg, Lillehammer og Fredrikstad.

  • Vi er stolte av å være den dedikerte partneren til Den Lykkelige Sportsmann, ansvarlig for deres digitale markedsføring, produksjon av materiell og alt innhold på deres sosiale medieplattformer. I 2023 lanserte vi deres skreddersydde nettside med en intuitiv bookingløsning.

  • Vi har utviklet en selgende nettside med fokus på mobil brukervennlighet for Buskerud Varmepumpeservice. I tillegg har vi stått for prosjektledelse, design og UX for deres nye nettside.

  • Her har vi utviklet et moderne design og en identitet som blir lagt merke til. En gjenkjennelig og godt integrert visuell profil som tas opp i alle ledd og viser profesjonalitet og en sterk merkevare.

  • Vi har designet deres ny logo og utviklet hele den visuelle profilen. Alt fra design på sikkerhetsmerkingen, informasjonsskilt og bensinkort, til annen merking av pumper mm.